Om oss

Velkommen til oss!

#Hair & Wellness er en frisørsalong i Bergen sentrum. Vi tilbyr en behagelig opplevelse blant hyggelige ansatte og flott lokalet. Hos #Hair & Wellness prioriteres du som kunde.

Vi startet bedriften i 2018 og ønsker å gi våre kunder kvalitetsprodukter, samt personlig service. Vårt ønske er at du skal føle deg flott og fresh etter et besøk hos oss!

Ansatte

Anne Christine Dahl

Sjef/Seniorstylist
Anne er sjef og senior stylist med svennebrev hos Hashtag Hair & wellness. Hun har lang erfaring i frisørfaget og er i tillegg utdannet colormaster. Hun åpnet salongen #Hair & wellness i 2018. Ferdigutdannet frisør i 1988.

Sandra Lelles Gnatt

Seniorstylist
Sandra er senior stylist med svennebrev. Hun er også utdannet makeup stylist, og lærer hos FO i Bergen. I tillegg har hun tatt kurs i LVL-vippeløft og er brudespesialist på salongen. Sandra ble ferdigutdannet i 2006.

Beate Mongstad

Seniorstylist
Beate er senior stylist med svennebrev.
Hun er i tillegg utdannet makeup artist. Når du kommer til Beate møter du en rolig og glad jente som alltid streber etter perfeksjonisme. Beate ble ferdigutdannet frisør i 2010.

Ina Coucheron

Seniorstylist
Ina er senior stylist med svennebrev.
Hun er i tillegg utdannet colormaster og utfører extensions. Ina har vært med på mange forskjellige oppdrag og vært vært stylist for statistene i filmen Krigsseilerne, samt for artisten Kygo. Ina ble ferdig utdannet frisør i 2016.

Isabell Pisani

Seniorstylist
Isabell er senior stylist hos Hashtag Hair & wellness. Hun har stor interesse innenfor både hår og sminke og har vært med i flere konkurranser innenfor dette. Isabell er en smilende og glad jente som allerede har tilegnet seg stor kompetanse innenfor feltet. Hun ble ferdig utdannet frisør i 2022.

Tone Anett Kvellestad Skudalsnes

Seniorstylist
Tone Anett er seniorstylist hos Hashtag Hair & wellness.

Martine Berg

Juniorstylist
Mer info kommer

Ingeborg Solheim

Lærling
Mer info kommer

Scarleth Montanares

Lærling
Mer info kommer

Åpningstider

Man og Fre: 10:00 - 17:00
Tirs, Ons og Tors: 
10:00 - 19:00
Lørd: 10:00 - 16:00
© 2024 Hashtag Hair & Wellness
Utviklet av:
phonemap-markercalendar-full linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram